日本は今、ほうじ茶ブーム! 

日本で人気上昇中のほうじ茶。ほうじ茶パフェなどは昔からありますが、今年の夏は「黒糖ほうじ茶ラテ」や「栗餡ほうじ茶ぜんざい」など、工夫されより美味しくなったほうじ茶商品に出会うことができ、ほうじ茶ブームを肌で感じることができました。ほうじ茶の香ばしい香りにはリラックス効果があり、またその健康的な効能が注目されています。ざ・抹茶はうすは創立当初からほうじ茶リーフ茶・製菓用ほうじ茶パウダーの販売を続けています。抹茶工場の石臼で挽いた、香ばしいほうじ茶パウダーです。どうぞご利用くださいませ。
Japan is witnessing a new tea boom with the growing popularity of Hojicha. Hojicha is a Japanese roast green tea. Matcha-dedicated cafés in Japan are introducing a number of Hojicha-flavoured food and drink, such as Hojicha Latte, Hojicha parfait, Hojicha ice-cream, Hojicha chocolate...etc. Hojicha is brown in color and has a pleasant roast aroma. Hojicha’s mild flavor and growing health consciousness among consumers are some of the main factors which are fueling its boom. In The Matcha House, both Hojicha leaf tea and Hojicha powder for cooking are available.

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